לביבות תפוחי אדמה טבעוני

רכיבים:

  • 2 בצלים גדולים
  • 10 תפוחי אדמה שטופים
  • 2 גזרים גדולים
  • 1 כף מלח ים אטלנטי או הימליה
  • 1/2 כוס קמח מלא

 

אופן ההכנה:

  • לגרד את הירקות במעבד מזון בסכין הדקה.
  • להעביר למסננת ומתחתיה קערה קטנה לאגירת הנוזלים. 
  • להוסיף את המלח ולערבב.
  • לאחר חצי שעה להעביר לקערה.
  • להוסיף את הקמח
  • ללוש
  • לחמם מראש את התנור ל200 מעלות.
  • להכין לביבות ביד ולשטח בתבנית.
  • להכניס את התבנית לחלק העליון לרבע שעה
  • ועוד כ10 דקות בחלק בתחתון של התנור
  • להעביר לקערה לבזוק מעט שמן זית בכבישה קרה ולערבב בהקפצה. ניתן להוסיף לימון (למי שאוהב)