כוסיות שקדים ממולאות בפירות

ללא גלוטן

רכיבים:

  • כוס וחצי שקדים מושרים וקלופים
  • חצי כוס פקאן גרוס
  • 2 בננות
  • 2 אפרסמון
  • 6 תותים
  • חצי כוס צימוקים אורגניים
  • חצי כוס סירופ אגבה
  • תבנית סיילקון "שקעים"

 

אופן ההכנה:

  • להכניס למעבד מזון את השקדים והאגבה.
  •  לעצב בתוך תבנית הסיליקון את העיסה כמעין טיח פנימי מכל הצדדים.
  • להכניס למייבש מזון/ תנור (עם מאוורר) ל12 שעות בטמפרטורה של 50 מעלות.
  • להוציא בזהירות מהשקעים את הכוסיות. להפוך ולהניח על תבנית. להכניס לתנור או למייבש לעוד כשעתיים.
  • להכין סלט פירות משאר הרכיבים.
  • למלא את הכוסיות שקדים בסלט פירות ולהגיש.