פוקצ'ה

רכיבים:

לבצק:

 

  • 1 ק"ג קמח מלא
  • 3 כוסות מים פושרים
  • 2 כפות שמרים
  • 2 כפות שמן קוקוס בכבישה קרה שיהיה נוזלי.
  • 2 כפות סירופ אגבה

 

לרוטב:

  • 3 עגבניות
  • 1 גמבה
  • 1 בצל קטן
  • 3 שיני שום
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כף סירופ אגבה
  • חצי כפית פלפל לבן

 

 

 תוספות

  • בצל מאודה או זיתים או עגבניות או פטריות מאודות.

 

אופן ההכנה:

 

לערבב את כל חומרי הבצק. לעיסה אחידה. לכסות במגבת ולהניח במקום חמים כ40 מעלות. לשעה.

לחלק את העיסה ל4 כדורים. לרדד על נייר אפיה למשטח עגול גדול.

להכניס לבלנדר את כל מצרכי הרוטב. למרוח בנדיבות.

להוסיף את התוספות שרוצים

להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל15 דקות. 

להוריד את הפוקצ'ה לתחתית התנור ל10 דקות נוספות.