סופיצפוצי שוקולד

ללא גלוטן

רכיבים:

  • 1/2 ק"ג כוסמת מונבטת לא קלויה

לשוקולד:

  • 1 כוס אגוזי קשיו מושרים
  • 1/2 כוס אבקת חרובים
  • פחית קרם קוקוס אורגני
  • 1/2 כוס סירופ אגבה

 

אופן ההכנה:

  • להכניס לקערה את הכוסמת לאחר שטיפה יסודית.
  • להכניס לבלנדר חזק מאד את חומרי השוקולד עד למרקם אחיד
  • לערבב את השוקולד עם הכוסמת
  • לשטח בתבנית עם נייר אפיה ולהכניס לתנור או למייבש מזון על 50 מעלות לכ4 שעות.