עוגת שושנים

רכיבים:

  •  3 כוסות קמח מלא.
  • 2 כוסות מים פושרים
  • כף שמרים
  • 2 כפות סירופ אגבה+ מעט סירופ למרוח בסוף.
  • 2 כפות שמן קוקוס.

למילוי: 

  • כוס אגוזי קשיו
  • 2 כפות גדולות של שמן קוקוס
  • חצי כוס מים בערך
  • חצי כוס אבקת חרובים
  • כוס סירופ אגבה.

אופן ההכנה:

  • ללוש את כל חומרי העיסה למרקם חלק. להתפיח שעה.
  • להכניס לבלנדר את חומרי המילוי.
  • לקחת שלישי מהבצק להניח על נייר אפיה ככדור לרדד קצת עם הידיים לפיתה, לעטוף בשמן זית, להניח נייר אפיה מעל ולרדד עם מערוך. דק לכל הכיוונים. 
  • למרוח כמות נדיבה של מילוי. לגלגל. לחתוך את הגלילה לגלילונים קטנים. להשכיב את הגלילונים האחד ליד השני במרוחחים קטנים בתבנית משומנת.
  • להתפיח כשעה. 
  • להכניס לתנור שחומם מראש ל150 מעלות ל30 דקות. עם אוורור
  • להוציא מהתנור ולמרוח סירופ אגבה על כל העוגה בעודה חמה.